PIMP theatershow reeks

Niet alleen inspireert Milo Berlijn bedrijven met zijn boeiende trainingen en inspirerende speeches, maar zijn ware passie vindt hij op het podium. Milo is een veelgevraagd spreker op bedrijfsevenementen, waar hij zijn publiek weet te enthousiasmeren met zijn unieke inzichten. Maar dat is nog niet alles!

Naast zijn zakelijke optredens schittert Milo Berlijn ook met veel plezier in het theater. Hij heeft zijn eigen reeks theatershows, en dit voorjaar heeft hij weer een aantal fantastische PIMP theatershows georganiseerd. In deze shows brengt hij zijn liefde voor entertainment tot leven en laat hij het publiek lachen met zijn hilarische anekdotes en grappen.

Tickets voor de shows kunnen worden aanschaft via www.pimptheatershow.nl/tickets. Maar dat is nog niet alles! Voor bedrijven bestaat de mogelijkheid om de show (deels) uit te kopen. Neem voor meer informatie over deze optie contact op met Naomi via naomi@trainmark.nl.

Met zijn veelzijdige talent weet Milo zowel in de zakelijke als de entertainmentwereld indruk te maken. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je bedrijf of gewoon een geweldige avond uit wilt beleven, de PIMP theatershow is de perfecte keuze. Mis Milo zijn theatershows dit najaar niet en laat je meeslepen in de wereld van entertainment en humor!

Tickets