Licht uit, spot aan.

Stel je voor dat je door het leven zou kunnen gaan met meer spontaniteit en openheid naar anderen toe. Een show over hoe we met elkaar omgaan die inspireert, waarin wordt aangetoond hoe een simpele vraag of vriendelijke opmerking een wereld van verschil kan maken. Of het nu gaat om het omgaan met klanten, patiënten of collega's.

Theatershow op maat

Bereid je voor op een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet. Een show waarin heel veel beeldende do's en don'ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips en tricks uit de rijke praktijk ervaring van vakman Milo Berlijn. De PIMP theatershow bezorgd je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, samenwerken, optimisme en service. 

Of je nu in de horeca, retail of zorg actief bent, deze sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een lieve aanraking van een patiënt en een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt.


Vastgeroest in gedrag
Nu wijdt Milo er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat hij in een compacte, zinderende sessie van twee uur zien hoe we als mensen vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de PIMP Theatershow ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd.


Mystery Employee Visits
Je kunt Milo Berlijn rustig ‘de grootste stageloper van Nederland’ noemen. Voor trainingstrajecten gaat hij regelmatig undercover om van zeer nabij mee te maken hoe medewerkers omgaan met hun vak.

Wil je een PIMP Theatershow echt op maat hebben? Milo kan voorafgaand aan de show één van zijn ‘Mystery Employee Visits’ uitvoeren, waarbij hij een periode meewerkt in jouw horecazaak, ziekenhuis of winkelketen. Daardoor worden de praktijkvoorbeelden en ervaringen meer levensecht en relevanter en krijgt de show voor jouw specifieke
publiek nog meer impact.

neem contact op
Laat Milo Berlijn jouw team inspireren en motiveren!

Neem nu contact op voor een spetterende show die nog lang zal blijven hangen.