De dagvoorzitter die elke bijeenkomst omtovert tot een feestje

Milo Berlijn behoort tot de categorie dagvoorzitters die de sfeer in de zaal feilloos aanvoelt en daar op een unieke manier op weet in te spelen. Hij confronteert zijn publiek met hun eigen gedrag, weet serieuze onderwerpen luchtig en humoristisch te brengen en inspireert hen om anders naar zaken te kijken.

 

PIMP dagvoorzitterschap

Je hebt dagvoorzitters die de dag dermate goed voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Goed, maar niet verrassend.

Je hebt ook dagvoorzitters die kijken naar wat hoe het publiek reageert, reageren op rare, verbaasde en vragende non verbale reacties, mensen confronteert met hun eigen gedrag, en niet bang is om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij maakt serieuze onderwerpen luchtig en klein, knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert.

Of het nu gaat om een congres, seminar, workshop of ander evenement, Milo kan de juiste toon zetten en zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Met zijn ruime ervaring als dagvoorzitter en zijn brede kennis op het gebied van onder andere communicatie, leiderschap en gastvrijheid, kan hij zich moeiteloos aanpassen aan verschillende situaties en doelgroepen.

Je hersenen worden constant geprikkeld door leuke en verrassende zaken en dus gaat de tijd sneller voorbij. Een congres of symposium is met Milo als dagvoorzitter voor je gevoel zo voorbij. 

Als u geïnteresseerd bent in Milo als dagvoorzitter voor uw evenement, neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over zijn achtergrond, ervaring en tarieven, en bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw specifieke evenement. Met Milo als uw dagvoorzitter bent u verzekerd van een professionele en inspirerende begeleiding van uw evenement.

 
neem contact op
Laat Milo Berlijn jouw team inspireren en motiveren!

Neem nu contact op voor een spetterende show die nog lang zal blijven hangen.