Met zijn eigen show door heel Nederland trekken.

Zeker weten! Milo Berlijn is de ultieme gangmaker in aardigheid en weet als geen ander hoe je menselijke interactie op een hilarische en inspirerende manier op het podium kan brengen met zijn theatershow 'Mens erger je niet!'.

Mens erger je niet!

Het is een grote droom van Milo om een eigen theatershow te hebben en die te spelen in de theaters van Nederland. Die droom werd twee jaar geleden werkelijkheid. Mens erger je niet! Dat is de lachspiegel die Milo Berlijn, ‘gangmaker in aardigheid’, ons.

Aan de hand van hilarische en rake voorbeelden laat hij zien hoe we elke dag weer genadeloos onze eigen frustraties organiseren. Er is genoeg om ons druk over te maken. Maar waarom zouden we het leven zo serieus nemen? Het moet anders. En dat begint bij onszelf. Vanuit het besef dat een positieve actie altijd leidt tot een positieve reactie. Of je een bijzondere, leuke, gave dag hebt, heb je zelf in de hand.

Milo Berlijn – al jaren een veelgevraagd spreker op het gebied van menselijke interactie – is nu het theater ingegaan. Hij confronteert, reageert en inspireert. Rauw cabaret dat het hart aanspreekt. Mens erger je niet!

Bezoek Milo in het theater
Laat Milo Berlijn jouw team inspireren en motiveren!

Neem nu contact op voor een spetterende show die nog lang zal blijven hangen.